GROHE New Tempesta douchesysteem 


Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, ook als het gaat om de keuze voor een douchesysteem. Om aan zo veel mogelijk smaken te kunnen voldoen, heeft Grohe een uitgebreid assortiment douchesystemen in verschillende varianten. Tijdens de VSK presenteeert Grohe het New Tempesta douchesysteem. Met dit zeer voordelig geprijsde douchesysteem heeft Grohe een waardevolle aanvulling gevonden in dit segment.

100 procent doucheplezier, maximaal comfort en fraai design 
Het nieuwe New Tempesta douchesysteem bestaat uit een royale (160mm) Cosmopolitan hoofddouche. De handdouche uit de nieuwe serie New Tempesta Cosmopolitan is voorzien van twee heerlijke straalsoorten waaronder de innovatieve GROHE RainO2. Bij deze straalsoort wordt er lucht in de douchekop gezogen, waar het vermengd wordt met het snelstromende water. De druppels worden hierdoor voller en groter, en er ontstaat een zachte, volle en brede straal. De Cosmoplitan douchethermostaat is voorzien van een omstelling waarmee een soepele afwisseling tussen hoofd- en handdouche is gegarandeerd.

Prijzen en verkrijgbaarheid
New Tempesta Cosmopolitan douchesysteem heeft een adviesprijs van € 439,00

Het nieuwe douchesysteem is beschikbaar vanaf 1 maart 2012.

Over Grohe 
Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels een wereldwijd opererende onderneming. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen. In 2010 bedroeg de omzet 980 miljoen euro. In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Het is een volle dochter van Grohe AG. Grohe Nederland is verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, logistiek en service van het merk in Nederland. Met het totale productassortiment – dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet – is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt.

 

Grohe producten zijn verkrijgbaar bij www.kranen24.nl