Compleet en comfortabel doucheplezier van Hansgrohe

Compleet en comfortabel doucheplezier Hansgrohe biedt vier complete inbouw douchesets

Voor wie wil genieten van een luxe inbouw douchecombinatie, maar opziet tegen het uitzoeken van de benodigde producten, zijn er nu de handige complete douchesets Croma Select en Raindance Select van Hansgrohe. Deze complete ShowerSets bestaan uit een hoofddouche met douche-arm, handdouche, doucheslang, inbouwdeel en afbouwdeel inbouwthermostaat, wandhouder en slangaansluiting.

sanitairblog.nl nieuws Hansgrohe select 2

Eén complete verpakking met alle bij elkaar passende producten biedt zekerheid bij de aanschaf en gemak bij de installatie. Er is keuze uit vier verschillende sets: Croma Select in rond design (S) of met afgeronde hoeken (E) en Raindance Select in E of S design.

sanitairblog.nl nieuws Hansgrohe Raindance select new 1

De Croma Select en Raindance Select hand- en hoofddouches zijn uitgerust met de innovatieve Select-technologie van Hansgrohe: met slechts één druk op de Select-knop kan men wisselen tussen de verschillende straalsoorten. Het bedienen van de Raindance Select douches gaat met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaten al net zo eenvoudig. Door te drukken op de Select-knop wordt de douche aan- of uitgezet en kan er gekozen worden tussen de hand- of de hoofddouche. De Croma Select ShowerSets zijn voorzien van een bijpassende Ecostat E of S inbouwthermostaat met draaigreep.

sanitairblog.nl nieuws Hansgrohe select

De vlakke afwerking in de muur van de inbouwthermostaat wordt mede mogelijk gemaakt door de vertrouwde en betrouwbare techniek van de iBox Universal in de wand: al meer dan twaalf jaar is dit hét inbouwdeel voor alle standaard Hansgrohe en Axor thermostaat-en mengkraanoplossingen. De thermostaten zijn veilig in gebruik en bieden meer ruimte in de douche.

Hansgrohe is verkrijgbaar via www.xanitair.nl