Schakelen zonder aanraken met BuschJaeger

Schakelen zonder aanraken met BuschJaeger

 

Met de nieuwe benaderingsschakelaar van Busch-Jaeger kan licht innovatief worden geschakeld: op korte afstand geheel zonder aanraken. Hygiënisch en comfortabel tegelijk.

Innovatief
Deze innovatieve schakelaar is ontwikkeld op basis van de gebarenbesturing bij gameconsoles. Busch-Jaeger is de eerste Duitse fabrikant die deze techniek toepast bij schakelaars en daarmee afziet van mechanische bediening.

sanitairblog.nl nieuws  Busch-Jaeger benaderingsschakelaar  2

 

 

Hygiënisch
Vooral op gevoelige locaties waar de lichtschakelaar beter niet aangeraakt kan worden, zoals in ziekenhuizen, laboratoria, bij de levensmiddelenproductie of in de horeca, levert de benaderingsschakelaar een waardevolle bijdrage aan de hygiëne. In de privésfeer biedt deze techniek extra comfort.

sanitairblog.nl-nieuws-Busch-Jaeger-benaderingsschakelaar-1.png

Actieve infraroodtechniek 
De werking van de benaderingsschakelaar is zeer eenvoudig. De hand nadert met een afstand van minder dan vijf centimeter het oppervlak. De sensor herkent de beweging, waarna de schakelfunctie wordt geactiveerd via de bijbehorende inbouwsokkel. Deze herkenning is dankzij actieve infraroodtechniek mogelijk. De nieuwe schakelaar is voor de inbouwdoos leverbaar in de schakelaarprogramma’s Busch-Duro 2000® SI, Reflex SI en de beide wittinten uit de programma’s solo® en future® linear.

Busch-Jaeger is verkrijgbaar via www.berenpop.nl