Ecostat Select combineert design, comfort en veiligheid

Meer comfort en veiligheid met Ecostat Select

Ecostat Select regelt niet alleen de individueel gewenste temperatuur en waterhoeveelheid onder de douche. Hij biedt ook een mooi, royaal planchet voor allerlei douchebenodigdheden. Deze symbiose van vorm en functie maakt hem tot een bijzondere nieuwkomer in het assortiment van Hansgrohe thermostaten. Extra pluspunten: de thermostaat wordt niet warm en de montage vlak tegen de wand laat de aansluitingen op elegante wijze verdwijnen. Bij Ecostat Select wordt intuïtief gebruiksgemak gecombineerd met hoog comfort en een mooi lijnenspel.

De voordelen op een rij:

 Ecostat Select thermostaat wint VSK Award 2012

Tijdens de uitreiking van de VSK Awards verkoos de jury onder leiding van voorzitter Ed Nijpels, de nieuwe Ecostat Select thermostaat van Hansgrohe tot winnaar in de categorie Water. Het Juryoordeel: “Ecostat Select is een innovatieve en inventieve uitvinding op het gebied van thermostaatkranen. Er is volgens de jury een goede oplossing gevonden in de combinatie van nieuwe features: esthetische functionaliteit (aflegplek), veiligheid (isolatie en begrenzing), design (geen verkalkte aansluitringen meer) en waterbesparing. De jury vindt Ecostat Select een mooi en goed uitgevoerd designproduct. Daarnaast waardeert zij het vriendelijke prijskaartje dat aan het product hangt.”

 

Een optische blikvanger in de badkamer

Een highlight in de badkamer: de Ecostat Select is een revolutie in de markt met de innovatieve vormgeving en vormt dankzij een uniek design een aangename sfeer in de badkamer. Vuil kan niet in de volledig afgedichte behuizing van de Ecostat Select doordringen. De gladde oppervlakken kunnen snel en comfortabel gereinigd worden

 

 

 

Toepasbaar als planchet

Niet alleen mooi maar ook ruimtebesparend: de Ecostat Select biedt voldoende ruimte voor alle douchebenodigdheden dankzij het grote planchet. Extra zeepschalen of een los planchet zijn overbodig. Ook is het planchet van veiligheidsglas eenvoudig te reinigen.

 

 

 

Superieure veiligheid voor de gebruiker

De veiligheid van de Ecostat Select is zichtbaar in ieder detail. De kraan is volledig geïsoleerd, waardoor de buitenkant niet heet wordt. De afgeronde hoeken voorkomen verwondingen en de SafetyStop functie beschermt tegen verbranding door heet water boven de 40° C. Deze temperatuurinstelling is 2° C verhoogd, zodat u niet ongewild de temperatuurblokkering doorbreekt en de gebruiker na u ook veilig kan douchen.

 

 

Eenvoud in bediening en water besparen

Intuitieve, slijtvaste symbolen vereenvoudigen de bediening van de Ecostat Select. De geoptimaliseerde vorm van de greep maakt een veilige bediening mogelijk. Om water en geld te besparen begrenst de Ecostat Select douchethermostaat automatisch de waterdoorstroom. Indien gewenst kan de doorstroom eenvoudig verhoogd worden door de EcoStop knop in te drukken en de kraan verder te openen.

 

 

Hansgrohe is verkrijgbaar bij www.sanitairdirect.nl