Visign for Style 12 bedieningsplaten uitgebreid

Viega heeft de serie Visign for Style 12 bedieningsplaten uitgebreid met nieuwe materiaalvarianten die zich onderscheiden door evenwichtig afgestemde kleurcombinaties. Elk van de negen toevoegingen combineert hoogwaardig design met hedendaagse functionaliteit.

De negen nieuwe blikvangers ontstaan door combinaties van drie drukknopuitvoeringen en drie afdekplaten. Drukknoppen van alpinewit of verchroomd kunststof geplaatst in een glasplaat in de kleuren helder/lichtgrijs, parsol/zwart of helder/mintgroen resulteren in zes nieuwe bedieningsplaten. Daarnaast zijn er drie bedieningsplaten waarbij de knop net als de afdekplaat in glas (helder/lichtgrijs, parsol/zwart en helder/mintgroen) is uitgevoerd. Als toebehoren is er ook een inbouwframe leverbaar, zodat de bedieningsplaat vlak in het tegelwerk kan worden geplaatst.

Eerder werd de Visign for Style 12-collectie uitgebreid met een massief roestvaststalen uitvoering van geborsteld RVS. Deze uitvoering beschikt net als de nieuwe varianten over een opbouwhoogte van slechts 7 mm en een vederlichte bediening dankzij de nieuw ontwikkelde wiptechnologie. De bedieningsplaten zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof, rvs of veiligheidsglas. Daarmee sluiten de stijl en vormgeving naadloos aan op het heldere lijnenspel van de elegante designserie.