Geberit Sigma01: nieuwe uitvoering van een klassieker

De succesvolle bedieningsplaat Samba krijgt een opvolger: de Sigma01. Het ontwerp van de in 2001 geïntroduceerde 2-toets bedieningsplaat is in een modern jasje gestoken. Sigma01 zal Samba volledig gaan vervangen.

 

Net als zijn voorganger zal de Geberit Sigma01 verkrijgbaar zijn in 13 kleuren, namelijk: alpien wit, bahama beige, glansverchroomd, manhattan, edelweiss, edelmessing (kleur), zwart, pergamon, egeïsch, star white, satinox, glanzend/mat verchroomd en mat verchroomd. De bedieningsplaten uit de Sigma01 serie zijn compatibel met het Sigma inbouwreservoir van 12 cm (UP320) en het inbouwreservoir van 8 cm (UP720).

Naast de bedieningsplaten voor het toilet wordt er ook een bedieningsplaat opgenomen voor het urinoir. Deze zal verkrijgbaar zijn in drie uitvoeringen: een pneumatisch bedienbare druktoets, een infrarood versie met batterijvoeding en een infrarood versie op netvoeding. De Sigma01 urinoir bedieningsplaat is verkrijgbaar in de kleuren: alpien wit, glansverchroomd en mat verchroomd.

 

Geberit Sigma01 is verkrijgbaar via www.sanitairdirect.nl