Sanibroyeur innoveert met SaniAccess

Onder de naam SaniAccess introduceert Sanibroyeur de nieuwste generatie fecaliënvermalers. Dankzij de dubbele toegankelijkheid en een geruisloze werking biedt SaniAccess maximale betrouwbaarheid en optimaal gebruikscomfort.

Het SaniAccess gamma omvat vier producten: de SaniAccess 1, 2, 3 fecaliënvermalers en de Pump vuilwaterpomp met toepassingsmogelijkheden voor toilet, wastafel, douche en bad. Dankzij het bekende korf-systeem wordt het risico op vastlopen en oververhitting van de motor verkleind.

Door het Pressostube systeem kunnen onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn (micro-schakelaar, condensator, membraan) in het elektronische gedeelte gemakkelijk worden vervangen. Bovendien zorgt de Silence technologie voor een geruisloze werking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het design van SaniAccess laat rondingen en pure vormen zien. Daarmee integreren de producten discreet en harmonieus in de badkamer. De opvoerhoogte bedraagt verticaal tot 5 meter en horizontaal tot 100 meter. Het maximaal opgenomen vermogen is 400W, dus zeer energiezuinig en duurzaam.

 

 

 

 

SFA is verkrijgbaar via www.sanitairdirect.nl