Axor Starck ShowerCollection uitgebreid

De door Philippe Starck minimalistisch vormgegeven collectie brengt design in elke badkamer. Opvallend is het modulaire systeem met de steeds terugkerende kleine vierkante objecten. De zeer succesvolle collectie wordt nu uitgebreid met een hoofddouche en baduitloop.

 

De nieuwe hoofddouches (24×24 cm) laten het kenmerkende vierkante design zien en passen perfect in kleinere doucheruimtes. De hoofddouches zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: in het plafond, met plafondaansluiting en in de klassieke wandaansluiting met een douche-arm.
De doorstoombegrenzer is standaard ingesteld op 12 liter gemengd water per minuut en kan naar wens worden aangepast naar 20 liter per minuut. Reiniging is gemakkelijk dankzij twee clips aan de zijkant waarmee de verchroomde kap van de straalschijf eenvoudig kan worden losgemaakt.

 

Nieuw voor bij het bad is de multifunctionele baduitloop met watervalstraal, die ook als douche gebruikt kan worden. De baduitloop met spiegelende afwerking is 24 cm breed en dient tevens als planchet. Dankzij de flexibele installatie kan de baduitloop traditioneel bij het bad worden geplaatst, met bijbehorende kranen, maar ook op hoofdhoogte voor een nekmassage met behulp van de speciale jet.

 

 

Hansgrohe Axor is verkrijgbaar bij www.sanitair24.nl