Sphinx Rimfree wandclosets

Met de nieuwe Rimfree (zonder spoelrand) wandclosets zet Sphinx de nieuwe standaard op het gebied van hygiëne en onderhoudsgemak. Met een innovatieve spoeltechniek wordt zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater het closet optimaal gespoeld.

 

 

 

 

De Rimfree closets zijn uitgerust met een mooi gevormde waterverdeler die het spoelwater symmetrisch naar links, naar rechts en naar beneden in de sifon leidt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een betrouwbare spoeling, ook bij verschillende spoelstromen. Door de vormgeving van het closet zijn er geen verborgen plekken waar vuil zich kan afzetten. Het reinigen en onderhouden van de binnenzijde van het closet is aanzienlijk gemakkelijker dankzij het ontbreken van de bewerkelijke spoelrand. Daarmee zijn de closets zeer geschikt voor openbare ruimten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sphinx levert Rimfree wandclosets in de series Sphinx 300 en 345. Qua design onderscheiden ze zich niet van de varianten met spoelrand. De closets spoelen met 6 liter, het Sphinx 300 wandcloset kan ook met een spoeling van 4,5 liter worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

Sphinx is verkrijgbaar via www.sanitairdirect.nl