Geniet in stijl met Kermi Raya

Kermi voegt een nieuwe serie douchewanden toe aan haar profiel programma. Raya blinkt uit dankzij het slanke en trendy design met rechte lijnen en de toepassing van hoogwaardig deurbeslag. De ruime keuze aan opstellingen biedt voor elke douchesituatie een passende douchewand.

Raya douchewanden kunnen worden geplaatst in een nis of in combinatie met een zijwand, zowel op een douchebak als op een tegelvloer. De serie bevat dan ook een draaideur, een draaideur met een vast segment, een pendeldeur en een zijwand. De draaideuren zijn deels profielloos en kunnen zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Raya is uitgerust met sterk veiligheidsglas (6 mm), optioneel met KermiClean onderhoudsvriendelijke conditioneringslaag.

 

 

 

 

Tel daarbij op de hoogwaardige aluminium profielen gecombineerd met scharnieren en grepen van hoogwaardig metaal en een stabiele en betrouwbare constructie is gegarandeerd. De scharnierprofielen zijn uitgerust met een liftsysteem voor optimaal draaideurcomfort.

Raya douchewanden worden standaard geleverd in 2000 mm hoogte. De profielen zijn naar keuze uitgevoerd in zilver matglans of zilver hoogglans.

 

Kermi is verkrijgbaar via www.sanitairdirect.nl