Detremmerie: Flow en Square

Detremmerie gaat met haar nieuwe collectie terug naar de essentie. Overbodige details zijn weggelaten waardoor de meubels, wastafels en spiegels beter tot hun recht komen. Bovendien wordt het assortiment baden uitgebreid.

De nieuwe meubelserie Flow laat een bijzonder strakke vormgeving zien. Rechte lijnen zorgen voor een duidelijk herkenbaar kader. Het dunne wastafelblad draagt bij aan de minimalistische uitstraling. Flow is verkrijgbaar in hoogglans of mat gelakte uitvoering met een wastafel van 75 tot 200 cm breed. De lades zijn voorzien van een pushsysteem en een binnenlade. Het blad is naar keuze uitgerust met een dubbele of enkele wastafel, die zowel links als rechts leverbaar is. De bijbehorende spiegelkast valt op door de combinatie van een spiegel op glas met rondom ingewerkte led-verlichting.

Perfect combinerend bij het Flow meubel is het nieuwe bad Square. Zoals de naam al doet vermoeden is Square een rechthoekig bad (175×78 cm). Dankzij de rechte lijn en de dunne rand sluit dit bad goed aan bij Flow. Bij het bad kan zowel een vrijstaande kraan als een inbouwkraan worden geplaatst.

Detremmerie is verkrijgbaar  via www.sanitairdirect.nl