Smal, smaller… Easy Drain XS

Easy Drain XS wint Interior Innovation Award 2012. De XS Line is een zeer fraaie aanvulling op de design afvoergoten met unieke eigenschappen; High Tech en vooral super smal. Revolutionair is de toepassing van het door Easy Drain gepatenteerde TAF systeem. Dit zorgt ervoor dat waterdichtheid en een fraaie afwerking 100% is gegarandeerd.

 

 

 

 

 

Easy Drain presenteert begin 2012 de unieke XS Line. Naast de kwaliteitsproducten als Easy Drain Modulo en Aqua Jewels is deze XS Line een zeer fraaie aanvulling op de design afvoergoten met unieke eigenschappen;
High Tech en vooral super smal.

De German Design Council heeft deze bijzondere eigenschappen erkend en de XS-Line de Interior Innovation Award 2012 toegekend.

Revolutionair is dat het door Easy Drain gepatenteerde TAF systeem hier is toegepast, zodat de waterdichtheid en een fraaie afwerking 100% is gegarandeerd. Standaard is de XS Line uitgerust met een reinigbaar en in hoogte verstelbaar sifon, met een zéér hoge afvoercapaciteit.
De XS Line zal verkrijgbaar zijn in verchroomd en gepolijst RVS.
Voor welke uitvoering gekozen zal worden: het is en blijft ‘Xtra Small’. Kortom, ook met deze XS Line staat Easy Drain garant voor kwaliteit, top design en… duurzaamheid.

Easydrain is verkrijgbaar via www.douchegoten24.nl