HansaVantis en HansaDisc vernieuwd

HANSA heeft de serie HANSAVANTIS grondig herzien. De duidelijke stijl wordt in het nieuwe design voortgezet: een wastafelmengkraan met een frisse uitstraling, die ook de bekende HANSA-kwaliteit in materiaal en afwerking biedt. Daar stopt het echter niet: de mengkraan levert ook een bijdrage aan een schoner milieu door zijn bijzonder laag water- en energieverbruik. Niet in de laatste plaats door zijn aantrekkelijke prijs is de nieuwe HANSAVANTIS een veelzijdig toepasbare wastafel mengkraan die ook ideaal is voor de projectbouw.

Fris en slank design

De dynamische basisvorm van het vorige model komt in de nieuwe en verfijnde vormgeving weer terug en de nieuwe HANSAVANTIS verspreidt een lichtheid die perfect in moderne badkamers past. De corpus van de wastafelmengkraan helt nu iets sterker naar voren wat zorgt voor een dynamische uitstraling, maar ook een praktisch voordeel heeft. Door het naar voren hellen ontstaat er meer ruimte voor de wand. De XL-variant is nu 15 mm hoger wat de wastafelmengkranen ook op grotere wastafels optimaal tot zijn recht laat komen. Net als bij zijn voorganger is de serie met volledige hendel of bij de STYLE-varianten met een slanke pin als hendel leverbaar.

Green Responsibility: verantwoorde omgang met water en energie

De mengkranenproducent HANSA draagt Green Responsibility hoog in het vaandel: met de HANSAVANTIS kan het water- en energieverbruik tot 50 procent verlaagd worden. Een speciale perlator begrenst de doorstroomhoeveelheid drukonafhankelijk tot slechts 6 liter water per minuut. De individueel instelbare heetwaterbegrenzer beperkt niet alleen het risico op verbranden tot een minimum, maar helpt ook energie te besparen.

HANSA-kwaliteit voor duurzaamheid en gezondheid

Binnenin de slanke kraan zit de beproefde en hoogwaardige techniek van HANSA: de corrosiebestendige messinglegering is bestand tegen jarenlang gebruik en zorgt net als de WATER SAFE Hitec-functiekern van hoogwaardig kunststof voor de bescherming van de drinkwaterkwaliteit.

Voor iedere badkamer de passende elementen: het HANSAVANTIS assortiment

Diverse wastafelmengkranen bieden volop ruimte voor een individuele vormgeving van de badkamer. Naast de van boven bedienbare éénhendelmengkraan is er tevens een elegant model met een hoge gebogen uitloop leverbaar dat aan de zijkant bediend kan worden en een XL-variant die 15 mm hoger is. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende op- en inbouwoplossingen voor bad en douche. De wandaansluitingen zijn weggewerkt achter mooie rozetten. De schroefloze decoronderdelen van het hoogwaardige inbouwsysteem HANSAVAROX maken de serie af.

De vernieuwde serie HANSADISC presenteert zich als harmonische en moderne nieuwe interpretatie van traditionele elementen. Daarbij scoort de mengkraan niet alleen met een mooi design. Met zijn robuuste, duurzame techniek overtuigt hij ook op functioneel niveau. En met zijn bijzonder laag verbruik van slechts 6 liter per minuut is hij helemaal van deze tijd. Het lijdt geen twijfel dat de nieuwe HANSADISC alles heeft om de nieuwe klassieker onder de kranen van het HOME-segment van HANSA te worden. De serie is vanaf november 2011 leverbaar.

Design dat niet onderhevig is aan korte modetrends
De licht aangepaste, zacht vloeiende vormen van de nieuwe HANSADISC hebben een moderne uitstraling en passen absoluut in deze tijd. De mengkraan is slanker geworden, maar de zachte basisvormen zijn gebleven. De zacht gebogen vorm van de bedieningshendel weerspiegelt zich in de vorm van de diep geplaatste uitloop. De vernieuwde HANSADISC streelt de zintuigen en is een verrijking voor klassiek ingerichte badkamers.

HANSA-kwaliteit voor duurzaamheid en comfort

De HANSADISC is voorzien van het beproefde 3.5 stuurpatroon die ervoor zorgt dat de hendel van de mengkraan uiterst comfortabel te bedienen is. De HANSA-kwaliteit waarborgt dat de mengkraan goed functioneert, en dat tientallen jaren lang. Zelfs bij een zeer frequent gebruik laat de mengkraan zich elke dag weer gemakkelijk bedienen.
De corrosiebestendige messinglegering binnenin de mengkraan is bestand tegen jarenlang gebruik en zorgt net als de WATER SAFE Hitec-functiekern van hoogwaardig kunststof voor de bescherming van de drinkwaterkwaliteit.

Water en energie besparen zonder compromissen bij het comfort

De mengkraan overtuigt niet alleen door de hoogwaardige uitstraling en zijn comfort. Ook de milieuvriendelijke eigenschappen zijn een belangrijk argument voor de nieuwe klassieker van HANSA. Met een waterverbruik dat beperkt is tot 6 liter per minuut gaat de HANSADISC voorbeeldig met het kostbare nat om. Ondanks de halvering van de waterhoeveelheid geeft de kraan toch de indruk van een volle straal. Bovendien levert de individueel instelbare heetwaterbegrenzer een bijdrage aan de energiebesparing, zodat het water- en energieverbruik met wel 50 procent verlaagd wordt.

Voor op- en inbouwoplossingen: het HANSADISC assortiment

Voor een harmonische vormgeving van het badkamerinterieur biedt HANSA ook voor de HANSADISC meerdere opbouw- en inbouwoplossingen aan. Naast de wastafelmengkraan is er ook een bidetmengkraan. Met het inbouwsysteem HANSAVAROX kunnen individuele wensen voor de vormgeving heel eenvoudig worden omgezet.

 

Hansa is verkrijgbaar via sanitair24.nl