Nieuwe LED-straalregelaars van NEOPERL

De nieuwe straalregelaars met bijzondere LED-technologie zijn een fantastische aanvulling op het NEOPERL programma. Niet alleen zorgen de nieuwe straalregelaars voor fraaie lichteffecten, ook stimuleert de unieke ‘Traffic-Light’ (verkeerslicht) uitvoering de gebruiker om extra water te besparen!

Meer ‘fun’ in de badkamer

LED-producten voor gebruik in de badkamer worden tegenwoordig enthousiast omarmd. Meer ‘fun’ in de badkamer slaat duidelijk aan. De nieuwe LED-straalregelaars van NEOPERL spelen hier perfect op in en zoals u van NEOPERL gewend bent, behoren ze kwalitatief tot de absolute top.

Dit uit zich al in de sterke, fraaie behuizing uit verchroomd messing. Daarnaast geven ze een mooie, volle waterstraal en werken deze straalregelaars optimaal vanaf 1 bar waterleidingdruk. Voor het aansturen van de LED-verlichting zorgt een duurzaam, wateraangedreven en onderhoudsvrij generatortje in de regelaar zelf. Er zit dus geen batterij in! Ze zijn toepasbaar op zowel M22 als M24 kraanaansluitingen (adapter meegeleverd) en leverbaar met twee verschillende lichteffecten.

Multi-Color en Traffic-Light


Onafhankelijk van temperatuur en druk, wisselt de ‘Multi-Color’ uitvoering elke 3 à 4 seconden van kleur. Afwisselend wordt de waterstraal groen, geel, rood, oranje, violet, blauw en wit, waarna de cyclus opnieuw start. Een fantastisch gezicht!

De ‘Traffic-Light’ uitvoering geeft eerst ongeveer 15 seconden groen licht, dat daarna verandert in geel. Na circa 5 seconden springt het licht op rood, dat weer 5 seconden later begint te knipperen. Hoog tijd dus om de kraan dicht te draaien! Een fantastisch effect, dat bovendien stimuleert om extra water en energie te besparen.

 

Neoperl is verkrijgbaar via sanitairdirect.nl