Uitbreidingen in het “nieuwe” Sinea assortiment

Naast de reeds bestaande uitvoering (121 cm breed met 3 laden) van de ‘nieuwe’ Sinea zijn op de SHK in Essen onlangs 4 nieuwe maten geïntroduceerd. Dit zijn een 91cm brede uitvoering met 3 laden, een 141cm uitvoering met 3 laden, een 161cm uitvoering met 3 laden (voorzien van een grote waskom en veel aflegruimte) en een 161cm uitvoering met 2 waskommen met 4 laden. Uiteraard zijn alle uitvoeringen inclusief voorzien van het clou systeem en een ruimtebesparende sifon. Vanzelfsprekend is voor al deze maten ook een spiegel of spiegelkast verkrijgbaar.

De ‘nieuwe’ Sinea heeft een praktische vormgeving en een tijdloos design. De volledig vernieuwde ‘strakkere’ wastafel is afgeleid van de bestaande Sinea. Het betreft hier een greeploos meubel met uitgefreesde ‘grepen’ aan de zijkanten van de laden.

Sinea combineert hiermee een fraai design met veel bergruimte. Ook de nieuwe spiegel met LED-verlichting en sensorschakelaar voldoet meer aan de modernere vormgeving van deze tijd.

De nieuwe Sinea is een ideaal meubel voor de consument die organische vormen prefereert boven alle kubistische meubelen waar de markt inmiddels mee overspoeld is.

Burgbad is verkrijgbaar via sanitairdirect.nl