3 Pressalit zittingen nu ook met lift-off

Schoonmaakgemak voor elke beurs.
Calmo, Delight en Pressalit 3 nu ook met lift-off systeem.

Pressalit – de Deense fabrikant van toiletzittingen – biedt de handige lift-off-functie nu ook op de zittingen Calmo, Delight en Pressalit 3.
Lift-off maakt het gemakkelijk om de toiletzitting in zijn geheel te verwijderen en schoon te maken. Na de reiniging wordt de zitting eenvoudig weer op de closetpot bevestigd. De zittingen waren al voorzien van het softclose demping-mechanisme, waardoor de zitting langzaam en geruisloos op de pot landt. Met de toevoeging van de lift-off functie zijn deze zittingen nu extra aantrekkelijk.

Met deze toevoegingen is de praktische lift-off-functie beschikbaar op een groot aantal zittingen van Pressalit in diverse prijsklassen en vormen. Er is al een zitting met lift-off vanaf € 115,75 (adviesprijs exl. BTW). En daarmee is dit stuk schoonmaakgemak bereikbaar voor elke beurs.

 

 

De zitting Pressalit 3 heeft een stijlvol, minimalistisch design met een ‘wrap over’-effect; zitting en deksel overlappen de rand van de closetpot voor een stijlvol geheel. Pressalit 3 past perfect bij de Starck 3-reeks van Duravit en onderstreept de zuivere lijnen van het Starck 3-closet.

 

 

 

De zitting Calmo heeft een functionele en strakke belijning, waarbij het deksel decent over de closetpot heen valt en deze visueel een eenheid vormen. Calmo is verkrijgbaar in de populaire sanitairkleuren wit, pergamon en manhattan.

 

 

 

De Delight toiletzitting heeft een discreet design, zonder overbodige details. De naam verwijst naar de specifieke D-vorm, die exact aansluit op actuele closets met deze vormgeving, van diverse bekende merken. Het pure, Scandinavische design sluit perfect aan op de vormgeving van de closets.

 

 

De consoles van Calmo, Delight en Pressalit 3 zijn uitgevoerd in roestvrij staal, voor een lange levensduur.

Pressalit is verkrijgbaar via wcbrillen.com