Villeroy & Boch breidt collectie Loop & Friends uit

De succesvolle wastafelcollectie Loop & Friends, een serie waarin wordt gespeeld met geometrische vormen en die grote flexibiliteit biedt voor individuele badkamers, is uitgebreid met baden. Uiteraard combineren de nieuwe baden perfect met de markante wastafels.

 

De collectie Loop & Friends baden bestaat uit 22 modellen, variërend van ruimtebesparende inbouwbaden tot aantrekkelijke hoekvariaties zoals de off set en zeshoekige baden. Tot de collectie behoren ook royale vrijstaande baden. Loop & Friends is beschikbaar in alle gangbare maten, in twee kleuren (Wit Alpin en Star White) en twee binnenvormen (ovaal of rechthoekig). De baden zijn slechts 44 cm diep, waardoor de instap comfortabel is en het waterverbruik gering. Desgewenst kunnen de baden worden voorzien van een whirlpoolsysteem. Dankzij de tijdloze vormgeving met zachte lijnvoering past Loop & Friends in elke badkamer.

Om de Loop & Friends badencollectie compleet te maken zijn er bijpassende badaccessoires ontwikkeld. Ten eerste is er de badplank van houtfineer in eiken grafiet of lichtgekleurd hout (beschikbaar in twee maten). En ten tweede is er een zacht multifunctioneel kussen, dat gebruikt kan worden als hoofdsteun, als zitje in het bad of als voetensteun. Het kussen is verkrijgbaar in drie kleuren: antraciet, Bali en Peru.