Nieuwe Hansgrohe keukenkranen: Metris en Focus

Voor de series Metris en Focus heeft Hansgrohe nieuwe keukenkranen ontwikkeld. Niet alleen
Nieuwe Hansgrohe keukenkranen: Metris en Focusbeschikken deze kranen over intelligente functies en een nieuw hoogwaardig design, ook aan ergonomisch comfort is gedacht.

Metris: Opvallende nieuwe vormgeving
De nieuwe Metris modellen laten een innovatieve vormentaal zien. Het kraanhuis ontstaat uit een zacht afgerond vierkant en gaat piramide-achtig naar boven, overgaand in een ronde uitloop. Het softcube-design harmoniëert perfect met de vierkante vorm van veel moderne gootstenen. De vlakke en lange, ergonomische greep biedt handen en vingers of zelfs de ellebogen genoeg werkvlak voor het comfortabel openen en sluiten, evenals het precies instellen van de gewenste temperatuur.

Focus: Betaalbaar comfort in de keuken
De aantrekkelijk geprijsde kranenserie Focus is uitgebreid met twee nieuwe modellen. Voor het eerst is er nu een Focus keukenkraan met een uittrekbare vuistdouche met twee straalsoorten. Deze is ideaal voor prijsbewuste gebruikers of voor renovatie in bestaande keukens waar extra functionaliteit gewenst is. De Focus keukenmengkraan met de hoge, rechthoekige uitloop zorgt, net als de variant met de uittrekbare vuistdouche, voor meer bewegingsvrijheid bij de gootsteen.

Doucheplezier nu ook in de keuken
Voor het afspoelen van groenten en fruit is een grootse douchestraal zeer geschikt. Daarom bieden de Metris en Focus keukenkranen met uittrekbare vuistdouche de keuze uit twee straalsoorten: de normale of de douchestraal. Dankzij de magnetische MagFit houder vinden alle uittrekbare vuistdouches na gebruik weer snel hun vaste plaats.