Dornbracht Smart Water: digitalisering in badkamer

Dornbracht Smart Water: digitalisering in badkamerDornbracht presenteert een nieuwe technologie die individuele behoeften oppikt en visionaire technologie naar de badkamer brengt: Smart Water. Een intelligent systeem dat de componenten in de badkamer onderling koppelt en toepassingen comfortabel vereenvoudigd.

Smart Water staat voor de visie om de talloze mogelijkheden en kansen van de digitalisering te benutten voor toepassingen in badkamer en keuken. Basis daarvoor zijn de door Dornbracht ontwikkelde Smart Tools, die comfort, veiligheid en belevenis in badkamer en keuken nieuw definiëren. Twee regelknoppen sturen met slechts één handeling de exacte temperatuur en waterhoeveelheid; via de goed leesbare displayschakelaar kunnen handige instellingen en functies voor alledaagse toepassingen worden opgeroepen.

Vooral de decentrale plaatsing van de bedieningselementen is uniek en creëert een plus aan comfort: bediening en wateruitlaat kunnen voor de eerste keer flexibel en gescheiden van elkaar geïnstalleerd worden. Samen met de universele vormentaal, die design- en serie-overkoepelend inzetbaar is, zijn maximale vrijheid in de vormgeving en individuele, architectonische maatoplossingen gegarandeerd. Daarbij is de bediening van de Smart Tools uiterst simpel: geen gecompliceerde menu’s, maar een intuïtieve, begrijpelijke logica – helemaal in de zin van de Smart Water boodschap ‘Hot, cold, click’.

Dornbracht Smart Water: digitalisering in badkamer