Damixa maakt douche een beleving

0413_31damixa1

Het assortiment van Damixa is in het afgelopen jaar fors uitgebreid en vernieuwd. Van de eenvoudige Akita tot aan de XXL set Eliza omvat de huidige collectie nu voor iedere stijl en smaak een bijpassend douchesysteem. Maar ook de vernieuwing van glijstangsets biedt mogelijkheden. Of het nu de prijs is die bepalend is of de mogelijkheden in montage. De Deense producent Damixa heeft het in huis.

Eliza douchesysteem 0413_31damixa2
Douchen met XXL beleving. Deze luxe thermosstatische doucheset heeft maar liefst een 300 mm grote hoofddouche. De Eliza doucheset beschikt niet alleen over de nieuwste technologie waardoor het product zeer gebruiksvriendelijk is, maar past uitermate goed in een moderne badkamer door zijn moderne en stilistische vormgeving. Verbruik hoofddouche 14 l/min, handdouche 9 l/min.

Tradition douchesysteem
Nostalgisch doucheplezier. Het aantal consumenten wat nog steeds kiest voor badkamerkranen met een traditionele greep is groot. Damixa combineert dat met de hedendaagse trend van de douchesensatie in haar nieuwe Tradition douchesysteem. Verbruik hoofddouche 13 l/min, handdouche 12 l/min.

0413_31damixa3

FairJet glijstangsets
Met de nieuwe FairJet glijstangsets komt Damixa tegemoet aan de vraag naar sets met een juiste prijs/kwaliteitverhouding. De FairJet plus is uitgerust met een handdouche met drie straalsoorten en zeepschaal. De FairJet heeft alleen een handdouche met één straal.

FairJet Flex de renovatiekampioen

Speciaal voor de renovatie is er de FairJet Flex. Een glijstangset met maar liefst twee verstelbare bevestigingspunten voor montage. Hierdoor is het bevestigingsbereik maximaal 740 mm. Voorzien van FairJet Plus handdouche met drie straalsoorten en zeepschaal is dit een complete en luxe set voor een faire prijs.

0413_31damixa4

Meerwaarde
De hoofddouches en handdouches zijn standaard uitgerust met Rub-clean om kalk en vuil gemakkelijk te verwijderen door het eraf te wrijven. Alle thermostaatkranen zijn voorzien van Eco-save om water en energie te besparen met behoud van comfort. Daarnaast heeft iedere thermostaat een temperatuurbegrenzing op 40°C om veilig te douchen. De doucherail van de douchesystemen is standaard in hoogte verstelbaar en zwenkbaar om ter plaatse perfect op de situatie en gebruiker af te stemmen, voor het allerbeste comfort.