Designgeoriënteerde douchewc

0413_38geberit2

Geberit AquaClean Sela Hygiëne in een nieuwe dimensie

Geberit heeft de AquaClean productlijn uitgebreid met de moderne Geberit AquaClean Sela, een designgeoriënteerde wc met geïntegreerde douchefunctie. De nieuwe complete wc oplossing, ontworpen door de bekende Italiaanse ontwerper Matteo Thun, onderscheidt zich door zijn strakke ontwerp en elegante compactheid, dat ervoor zorgt dat dit toilet met geïntegreerde douchefunctie er als een normaal toilet uit ziet. De Geberit AquaClean

0413_38geberit1

 

Geberit AquaClean Sela reinigt het onderlichaam met een lichaamswarme, tedere en luchtige douchestraal. De douche technologie, de aansluitingen voor de elektriciteit- en watervoorziening én de wandbevestiging is bij de Geberit AquaClean Sela geïntegreerd in het keramiek en bereikbaar van bovenaf.
Bovendien is de afstandsbediening en het bedieningspaneel aan de zijkant van het toilet strak vormgegeven en daarmee bijzonder gebruiksvriendelijk.

Hoogwaardige materialen
De wc-zitting en deksel zijn vervaardigd uit hoogwaardig, stevig Duroplast. Geïntegreerde schokdempers zorgen voor het rustig openen en sluiten. Het keramiek levert een bovengemiddelde spoelprestatie en is voorzien van een vuilafstotend oppervlak. Ondanks zijn compacte afmeting biedt de Geberit AquaClean Sela een ergonomische zit.

Zacht en milieuvriendelijke reiniging

De complete wc oplossing reinigt met een lucht watermengsel. Dit zorgt voor een aangenaam gevoel van reinheid en een vermindert verbruik van energie. Bij een maximale straalsterkte wordt slechts 0,5 l water gebruikt in de vooraf ingestelde sproeitijd. Bovendien wordt het water pas verwarmd wanneer men de douchewc nadert. De Geberit AquaClean Sela werkt op een opvallend milieuvriendelijke wijze waardoor de consument de douchewc met een gerust hart kan gebruiken.

0413_38geberit3Waterbesparing Geberit AquaClean Sela ten opzichte van bestaande AquaClean douchewc’sGeïnspireerd door de natuur
De nieuwste Geberit wc met geïntegreerde douchefunctie dankt zijn naam aan de bron van de rivier de Inn, die ontspringt in de Engadin vallei in de Zwitserse bergen, genaamd ‘Sela’. De Geberit AquaClean Sela belichaamt de frisheid en de reinigende kracht van de Zwitserse berg wateren.

Bij gebruikt van een maximale straalsterkte (Sela stand 5) en de maximale douchetijd van twintig seconden heeft de AquaClean Sela ten opzichte van de AquaClean 8000plus een waterbesparing van ruim 70% en ten opzichte van de AquaClean 5000plus een waterbesparing van 50%.0413_38geberit4

 

Voordelen
• Strak design
• Verborgen bevestigingspunten en onzichtbare elektriciteit- en wateraansluitingen
• Gebruiksvriendelijke bediening
• Optimale ergonomische zit
• Wc-zitting en deksel verwijderbaar met slechts één beweging
• Gemakkelijk te reinigen
• Hoogwaardige, stevige materialen
• Gebruiksdetectie
• Uitstekend te combineren met Geberit Monolith, Geberit AquaClean voorzetplaat en Geberit DuoFresh