Nieuwe, gewaagde kleuren Pressalit Scandinavia PLUS Closetzitting met temperament en stijl

Pressalit – de Deense fabrikant van closetzittingen – introduceert drie nieuwe kleuren binnen de Scandinavia PLUS collectie. Naast handdoeken en accessoires, is ook de closetzitting in 

tn.jpg (1)

toenemende mate een item dat de individuele sfeer en karakter van de badkamer bepaalt. De nieuwe kleuren zorgen voor een temperamentvolle, exotische sfeer.
‘De closetzitting wordt de laatste jaren steeds meer gezien als volwaardig designobject. Ook de badkamer is een ruimte waarin men een persoonlijke stijl en sfeer kan creëren door het gebruik van hoogwaardige elementen’, aldus Lene Lindstrøm, Marketing Manager bij Pressalit. De Deense fabrikant voorziet al generaties stijlbewuste consumenten van closetzittingen. De Pressalit-stijl is helder en “Scandinavisch”, de materialen zijn zowel decoratief als sterk en duurzaam en de innovatieve functies laten zich intuïtief bedienen.

tn.jpg (2) Vrijheid voor eigen sfeertn.jpg In lijn met haar designvisie verrast Pressalit steeds opnieuw met nieuwe kleuren die uitnodigen tot gewaagd experimenteren. ‘Mensen gaan bij het inrichten van de badkamer af op hun gevoel en creëren een ruimte waarin men zich goed voelt. De vrijheid om een eigen sfeer te creëren bieden wij volop met de populaire collectie Scandinavia PLUS. Deze biedt een keuze uit maar liefst 21 spannende kleuren’, licht Lene Lindstrøm toe.
Scandinavia PLUS overtuigt niet alleen door het kleurenpalet, maar ook door de geïntegreerde Soft Close-functie: deksel en zitting sluiten fluisterstil en elegant. Dankzij de Lift Off-functie is de zitting eenvoudig en snel los te maken van het closet, voor een grondige reiniging.
Mellow-lime Gewaagd spel met warme kleuren
De drie nieuwe trendkleuren dragen de namen “Amazonas Green”, “Mellow Lime” en “Exotic Orange”. Deze bijzondere tinten benadrukken de fraaie belijning van de zitting en brengen het temperament van exotische oorden in de badkamer. Organische vormen en zacht gewelfd design: dat klinkt als een droom uit de diepe jungle in het Amazonegebied. De trendkleur “Amazonas Green” zorgt voor een sfeer van bruisende levensenergie. Met “Mellow Lime” kan een zeer individuele sfeer gecreëerd worden. De zachte, intense tint prikkelt de zintuigen en harmonieert met de perfecte pasvorm van de zitting. De nieuwe kleur “Exotic Orange” geeft de badkamer een kick vol levenslust. Een tint die uitnodigt tot speels experimenteren voor een sfeer van gloeiende warmte en exotisch genieten.
tn.jpg (3) Met deze inspirerende, vrolijke kleuren krijgt de badkamer een gewaagd accent waarin genieten in persoonlijke sfeer centraal staat.

De zitting Scandinavia PLUS past op closets van nagenoeg alle bekende merken, zoals Sphinx, Keramag, Duravit en Villeroy & Boch.

www.pressalit.nl

www.toiletbrillen.com