HansGrohe Showerpipes

Showerpipe

Hansgrohe Showerpipes overtuigen met vernieuwende functies

 Kranen- en douchespecialist Hansgrohe gooit hoge ogen met haar uitgebreide assortiment Showerpipes. De Showerpipe is het product waarmee iedereen kan genieten van doucheplezier XXL en dat zonder veel installatieproblemen in iedere badkamer kan worden toegepast. Op de ISH presenteerde Hansgrohe een aantal bijzondere nieuwe Showerpipes. 

Doucheplezier XXL in bad

Naast de al bestaande Raindance AIR Showerpipe voor de douche biedt Hansgrohe nu ook mogelijkheden voor bij het bad. Ook in badkamers waar in het bad gedoucht wordt, hoeft op het douchecomfort via een hoofddouche niet bezuinigd te worden. Met de Raindance Showerpipe in baduitvoering biedt Hansgrohe een slimme oplossing: de in de thermostaat geïntegreerde baduitloop. Er is hierbij keuze uit twee voorsprongvarianten voor de hoofddouche, waarmee zowel voor de lange als de korte kant van het bad de juiste oplossing wordt aangeboden.

Naast de Raindance Showerpipe is ook de Croma 100 Showerpipe met badthermostaat leverbaar. De nieuwe Showerpipes in baduitvoering zijn eenvoudig toe te passen en daardoor ideaal voor renovaties. De Ecostat S thermostaat met Safety Stop heetwaterbegrenzing op 38°C beschermt optimaal tegen verbranding. Voor extra veiligheid kan de maximale temperatuur ook vooraf ingesteld worden.

Oplossingen voor iedere badkamer

Zowel de Showerpipes in baduitvoering als de bestaande douche-uitvoering zijn nu ook met een ééngreeps mengkraan leverbaar. Zo kan de Showerpipe ook toegepast worden waar een thermostaat niet tot de mogelijkheden behoort. Voorzien van ergonomische pingreep en keramisch kardoes is de waterhoeveelheid en -temperatuur comfortabel te regelen. Dankzij de Safety Functie kan de maximale temperatuur vooraf ingesteld worden.

Eyecatcher voor de badkamer

De Raindance Showerpipe voor inbouwmontage wordt gemonteerd op het unieke universele inbouwdeel iBox universal van Hansgrohe. Het geheel van hoofd- en handdouche versmelt optisch met de waterdoorvoerende glijstang en de slanke, rechthoekige thermostaat. De inbouwoplossing verbergt de techniek achter de wand en biedt zo voor de wand meer bewegingsvrijheid.

Doucheplezier en waterbesparen

Een milieubewuste omgang met het waardevolle element water, zonder comfortverlies, is mogelijk met de Hansgrohe Showerpipes in EcoSmart uitvoering. Dankzij de speciale doorstroombegrenzer wordt het waterverbruik op maximaal 9,5 liter per minuut begrensd. Alleen met deze technologie blijft de gebruikte waterhoeveelheid vrijwel gelijk, waardoor behalve op water ook op de energiekosten bespaard kan worden, zonder dat er douchecomfort wordt ingeleverd. Alle Raindance en Croma 100 Showerpipes zijn in een EcoSmart uitvoering leverbaar.

Welke variant u ook kiest, alle Raindance Showerpipes zorgen met hun grote hoofddouche voor doucheplezier XXL. Dankzij de Hansgrohe AirPower technologie, die het water in de douchekop vermengt met lucht, omhult de straal de douchende persoon met een zachte volumineuze doucheregen en garandeert zo een ultieme douchebeleving.

De showerpips zijn online te koop bij: www.sanitairstunter.nl