Grohe Red

Eén kraan voor koud, warm en kokend heet water

GroheRed

Dat design en techniek goed samengaan bewijzen we opnieuw met de GROHE Red Duo. Een unieke innovatie die op ieder moment koud, warm en kokend heet water kan produceren. Pasta en thee waren nog nooit zo snel klaar. Waterkokers zijn vanaf nu overbodig, met een forse ruimtebesparing op het werkblad in de keuken als resultaat.

Optimaal installatiegemak

De GROHE Red Duo is eenvoudig te installeren, ook in bestaande keukens. Omdat het koude, warme en kokend hete water uit één kraan komt, is het niet nodig om een tweede gat in het werkblad te boren. Hij vervangt gewoon de aanwezige keukenkraan. De boiler kan makkelijk worden aangebracht in een keukenkastje. Toevoer van koud water is dus voldoende.

Optimale veiligheid

Bij de totstandkoming van de GROHE Red Duo is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Bijvoorbeeld op het gebied van de bediening: de rechtergreep is voor het koude en warme water, terwijl je voor het kokend hete water de linkergreep moet uitschuiven, draaien en vasthouden. Laat je de greep los, dan springt deze terug in de uitgangspositie en wordt de toevoer direct afgesloten. Verder is de uitloop van de GROHE Red Duo uitgevoerd met een buis-inbuis-constructie. Dit betekent dat het kokend hete water door het midden stroomt en het koude en warme water daaromheen. Maar ook de grepen en de body kunnen nooit een onaangename temperatuur aannemen, dankzij de GROHE CoolTouch® technologie. Er is bovendien geen stoomontwikkeling en de kraan druppelt niet na. 

Wie de voordelen van de Grohe Red Duo wil, maar de bestaande keukenkraan wil handhaven, kiest voor de GROHE Red Mono. Een veilige en praktische bron van kokend heet water naast de gewone kraan.

Grohe Red is te koop bij www.sanitairstunter.nl