Hansgrohe Metris Select nieuwe keukenkranen: perfect in de hand

Elegante tools voor uw keuken – nu ook met de Select-knop

Hansgrohe presenteert haar ultra-moderne keukenkranen die u nieuw design, meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid bij de gootsteen bieden. Kies uit de kleuren chroom of rvs-look, die matchen bij de kleuren van uw oven, koelkast of gootsteen. Alle modellen harmoniëren met de rechthoekige vormen van moderne spoelbakken.

sanitairblog.nl nieuws Hansgrohe metris select 1

Vrijheid met één druk op de knop – met Metris Select

Onze nieuwste keukenmengkraan heet Metris Select. Op deze kraan bedient de Select-knop het water: één keer drukken – water aan, nogmaals drukken – water uit. Een Hansgrohe concept dat uw werkzaamheden in de keuken veel eenvoudiger maakt.

sanitairblog.nl nieuws Hansgrohe metris select 2

  • Extra comfort: U kunt de knop, die voorop op de uitloop zit, bedienen zonder uw werkzaamheden te onderbreken. Volle of vuile handen? Bedienen kan ook met de rug van de hand of de elleboog. dit houdt uw kraan mooi en schoon.
  • Top functionaliteit: de hendelgreep blijft open staan, de vooringestelde temperatuur en watervolume blijven constant. De waterstroom kan met de Select-knop worden bediend. Met de greep kunt u de watertemperatuur en het volume altijd aanpassen.
  • Een plus voor het milieu: bespaar water door het kraan tussen de keukenwerkzaamheden uit te zetten. De Select-technologie werkt puur mechanisch, er is geen elektriciteit of extra apparatuur nodig

Hansgrohe is verkrijgbaar via www.sanitair24.nl