Keramag Flow

 Flow

Meer Flow voor de badkamerFlow300 – verdere uitbreidingen op Hadi Teherani badkamerconcept

Met ‘Flow300’ introduceerde Keramag in september verleden jaar een verdere uitbreiding op het succesvolle badkamerconcept ‘Flow’ by Hadi Teherani. Nieuw toegevoegd aan het keramiekassortiment werden een wastafel (70 cm), een fontein (50 cm) en een wandcloset met een opvallend geringe voorsprong.

Decorwandplaten

Voor een complete en vernieuwende optiek in de badkamer, kunnen de keramische producten uit het ‘Flow300’-programma niet alleen gecombineerd worden met bijpassende meubels, maar nu ook met aantrekkelijke decorwandplaten. Deze wandplaten zijn beschikbaar in hoogwaardig Makassar houtfineer of in wit glas.

Alle elementen uit het omvangrijke accessoireprogramma laten zich stijlvol integreren met de wandplaten. De 30 cm hoge platen sluiten perfect aan op de sanitairobjecten en kunnen direct aan de wand of op de tegels bevestigd worden. De toepassing van de decoratieve wandplaten zorgt voor een bijzondere lijnvoering in de badkamer, in de vorm van een brede band langs de wand.

Accessoires

Rondom de wastafel kunnen de wandplaten gecombineerd worden met minimalistisch vormgegeven handdoekhouders, chromen haken of zeepdispensers. Ook een open houder voor kleine cosmeticaspulletjes – eveneens consequent voorzien van de chromen afdekking – is geschikt voor integratie in het bijzondere geheel. Voor comfort en sfeer rondom het closet zijn er een borstelgarnituur en een toiletrolhouder met plaats voor een reserverol. Alle accessoires zijn voorzien van een verdekte bevestiging en zijn eenvoudig te monteren. Het programma wordt gecompleteerd met twee spiegels inclusief verlichting in de afmetingen 50×101 cm of 101×50 cm.

Met deze uitbreiding biedt het badkamerconcept voor verschillende badkamerwensen een individuele oplossing.

Meer informatie: www.keramag.com