Ideal Standard Tonic II met innovatieve AquaBlade™ spoeltechniek

Ideal Standard Tonic II met innovatieve AquaBlade™ spoeltechniek

Ideal Standard, de specialist in complete badkameroplossingen, heeft de revolutionaire spoeltechnologie AquaBladeTM ontwikkeld. Daarmee gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze wc’s, zowel in comfort als in design.

Extra krachtige spoeling
Aan de basis van AquaBladeTM ligt de innovatieve Microslot-technologie. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een “waterval” vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen.

sanitairblog.nl nieuws Tonic II met spoeltechniek

Grondige reiniging
De AquaBladeTM spoeltechniek garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit in tegenstelling tot bestaande spoelsystemen waar 20% van het oppervlak niet wordt gespoeld.

Extra hygiëne & schoonmaakgemak
De exclusieve en gepatenteerde AquaBladeTM spoeltechniek staat garant voor closets met een ongeëvenaard spoelresultaat, zelfs met een beperkt watervolume van 4,5 liter. Daarnaast zorgt de AquaBlade™ spoeltechniek voor extra hygiëne, een groot schoonmaakgemak en zijn de closets ook nog stiller dan bestaande spoelsystemen.

sanitairblog.nl nieuws Tonic II met spoeltechniek2

Mooie vormgeving
In de nieuwe Tonic II serie bewijst AquaBladeTM dat deze superieure spoeltechniek en hygiëne goed samen gaan met een mooie vormgeving. De AquaBlade™ technologie wordt in de nieuwe Tonic II serie toegepast bij het wandcloset met blinde bevestiging en de closetcombinaties.

Ideal Standard is verkrijgbaar via www.berenpop.nl