KLUDI FRESHLINE doucheprogramma

KLUDI FRESHLINE doucheprogramma

De KLUDI FRESHLINE douches nodigen uit om eronder te gaan staan. Douchen wordt een belevenis dankzij de verschillende stralen en mogelijkheden.

Vloeiend geheel
De greep en de douchekop van de handdouches vormen een vloeiend geheel. Het water kan ongeremd doorstromen.

sanitairblog.nl nieuws Kludi Freshline handdouche 3

Dit bevordert de intensiteit van de stralen. De KLUDI FRESHLINE 1S handdouche beschikt dan ook over een weldadige douchestraal.

Comfortabele stralen
Bij de KLUDI FRESHLINE 3S handdouche kan met één duimbeweging de gewenste straalsoort gekozen worden. De volumestraal is als een milde regenbui in mei. De boosterstraal bundelt het water voor een ontspannende massage. De smoothstraal produceert een watergordijn van klaterend water.

sanitairblog.nl nieuws Kludi Freshline handdouche 4

Als na gebruik de douchestraal versteld wordt, dan stroomt het restwater uit de handdouche. Geen nadruppelen meer! Een grote platte KLUDI FRESHLINE hoofddouche completeert de serie. Door de toepassing van elastisch materiaal is een handbeweging over de douches voldoende om eventuele kalkresten te verwijderen.

Harmonie
De KLUDI FRESHLINE douches zijn los leverbaar, als badset, als doucheset en als complete Dual Shower Systems.

sanitairblog.nl nieuws Kludi Freshline handdouche 5

De organische vormen sluiten perfect aan bij vele andere KLUDI producten zodat op eenvoudige wijze een harmonische badkamer te creëren is.

Kludi is verkrijgbaar via www.sanitair24.nl