Linido

Linido introduceert nieuwe opklapbare beugel

m673

De bekende opklapbare beugel van Linido ondergaat begin augustus een facelift. De functionele eigenschappen en veiligheidsaspecten zijn ongewijzigd gebleven, maar de installatie is eenvoudiger en mooier afgewerkt.

De kunststof muurplaat is kleiner geworden en neemt minder plaats in tegen de muur. Het materiaal, glasvezel versterkt nylon, is buitengewoon sterk en duurzaam. De beugel zelf wordt gemaakt van gecoat staal of rvs. De constructieve delen en montagepunten van de beugel zijn netjes weggewerkt, zodat het geheel zeer verzorgd oogt.
De opklapbare toiletbeugel blijft geschikt voor een verticale belasting tot 150 kg en een zijwaartse belasting tot 100 kg.

 

De hulppoot die bij de opklapbare beugel gebruikt kan worden, wordt nu rechtstreeks aan de muurplaat van de opklapbare beugel bevestigd. Dankzij deze nieuwe bevestigingsmethode hoeft er minder geboord te worden en is er geen apart muurplaatje nodig.
De weerbestendige en slagvaste coating is zonder meerprijs verkrijgbaar in de kleuren wit, crèmewit, rood, blauw en zwart. De beugels zijn ook in gepolijst roestvast staal beschikbaar.

 

m677

Zorg sanitair is verkrijgbaar bij www.comfortsanitair.nl