Hüppe Design elegance en 501 Design pure

HÜPPE Design pure zwaaideuren

HÜPPE heeft al jaren de succesvolle, bekende en functionele series “Design elegance” en “501 Design pure“ in haar programma. Met de nieuwe lijn HÜPPE Design pure, speelt HÜPPE in op de hedendaagse markttrens van heldere en strakke lijnen.

Het zit in de details
HÜPPE Design pure is het voorbeeld van puristisch design, dat in allerlei details is te zien en de zwaaideuren duidelijk onderscheidt van anderen fabrikanten. Een goed voorbeeld is de deurgreep, niet alleen met een doordachte ergonomie vormgegeven, ook met een luchtig, transparant design.

sanitairblog.nl nieuws Hüppe Design elegance douchewand 1

De scharnieren zijn een lust voor het oog, van binnen extreem vlak en uitgevoerd zonder zichtbare schroeven. De wandprofielen zijn strak vormgegeven, het filigraan-design geeft de serie het zo kenmerkende puristische gezicht. Tot slot de stabilisatiebeugels die flexibel bij hoekopstellingen zijn toe te passen. Ze zijn eenvoudig op locatie in te korten en voorzien van verdekte en eenvoudig bereikbare schroeven.

Uitbreiding assortiment
De nieuwe serie HUPPE Design pure zwaaideuren is uitgebreid met diverse modellen voor in een nis,

sanitairblog.nl nieuws Hüppe Design elegance douchewand 2

een Walk-In zijwand met chroomdecor ELEMENT en een zwaaivouwdeur voor montage op een ligbad. Het omvangrijke assortiment biedt voor elk project een hoogwaardige en passende oplossing.

Het succes van 501 Design
De succesvolle kenmerken van de serie 501 Design zijn ook van toepassing bij de nieuwe serie HUPPE Design pure. 10 jaar nakoopgarantie, TÜV- en CE-certificering, het bewezen bouwkastensysteem, de grote keuze van profielkleuren en glassoorten, 6 mm veiligheidsglas, de keuze van een hoogte van 1.900 of 2.000 mm en de eenvoudige montage.

Hüppe is verkrijgbaar via www.berenpop.nl