Pressalit SWAY D – Reaching perfection

Pressalit SWAY D – Reaching perfection

Met zijn verfijnde en smaakvolle design is SWAY D niet alleen een comfortabele toiletzitting maar ook een decoratief element in de badkamer.

SWAY D introduceert een vederlicht gebogen lijn in de eenvoudige, Scandinavische vormtaal. Het slanke, gebogen profiel is ontstaan door vele uren handmatige vormgeving in de inleidende ontwerpfase.

sanitairblog.nl nieuws Pressalit Sway D wcbril 1

Het resultaat is een strak en gestroomlijnd uiterlijk, waarmee SWAY D zeer geschikt is voor de veeleisende minimalist. De nieuwe zitting is ontworpen door Lars Herold, in-house designer bij Pressalit. Met SWAY D creëert hij binnen het productpalet van Pressalit een nieuwe designlijn, waarbij een vrouwelijke vormtaal wordt gecombineerd met mannelijke elementen. Met zijn fraai gecomponeerde lijnen demonstreert SWAY D hoe rankheid en robuustheid kunnen samengaan.

sanitairblog.nl nieuws Pressalit Sway D wcbril 2

Verwen uzelf met een zitting die perfect aansluit op uw smaakvolle levensstijl.
Wij zijn graag trendsetters en streven naar minimalistische en esthetische schoonheid tot in de kleinste details van onze zittingen. Daarom is het nieuwe Pressalit brand element op bijzonder geraffineerde wijze weergegeven aan de zijkant van de SWAY D. Dit embleem is geen naamplaatje, maar een garantiestempel voor een uniek Scandinavisch designproduct. Het is een keurmerk voor een stijlvolle keuze en een hoge mate van comfort, waar u nog jarenlang elke dag plezier van zult hebben.

LIFT-OFF – Eenvoudige reiniging. Met één enkele beweging tilt u de zitting van de toiletpot voor een grondige reiniging. Zo blijft de badkamer altijd uitnodigend.
sanitairblog.nl nieuws Pressalit Sway D wcbril 3
SOFT CLOSE – Vederlichte luxe. Met een klein duwtje sluit de zitting zacht en geruisloos.

PERFECTE PASVORM – De zitting past op vele toiletpotten, waaronder Keramag iCon, Keramag Renova Nr. 1, Sphinx 300 en Sphinx 345. U bent verzekerd van optimaal comfort.

Pressalit is verkrijgbaar via www.xanitair.nl