Geberit Monolith Plus als stralend middelpunt

Geberit Monolith Plus als stralend middelpunt

Het Geberit Monolith wc element heeft een enorme innovatie ondergaan door toevoeging van comfortabele design functies waaronder ComfortLight, geurzuivering en soft touch bediening. Dit heeft geresulteerd in een nieuw innovatief, design product: Geberit Monolith Plus. Dit product is een stralend middelpunt in elke sanitaire ruimte.

Comfort & design
Geberit Monolith Plus is een nieuw soort reservoir wat voor de muur geplaatst wordt en helemaal strak afgewerkt is in glas en aluminium.

sanitairblog.nl nieuws Geberit Monolith Plus reservoir 6

De geïntegreerde luchtzuiveringsfunctie, intelligente licht-sensortechnologie en de uitzonderlijk comfortabele spoelbediening zijn slechts drie van de vele eigenschappen van dit product, maar bovenal is het bijzondere design wat eruit springt.

Luchtzuivering
De effectieve, nieuwe geurzuivering zorgt voor een heerlijke frisse sanitaire ruimte. Vieze geurtjes worden in het element geneutraliseerd met behulp van een duurzaam keramisch filter dat maar liefst 6 jaar mee gaat en geïntegreerd is in het reservoir.

sanitairblog.nl nieuws Geberit Monolith Plus reservoir 4

De lucht wordt gezuiverd en vervolgens weer aan de zijkanten van het element teruggebracht in de ruimte.

Soft-touch
Het geurzuiveringssysteem wordt eenvoudig in werking gesteld door een soft-touch knop bovenop het element, of automatisch via afstand-detectie (< 50 cm). De luchtzuivering stopt automatisch weer na 10 minuten. Door deze technologie werkt de Geberit Monolith Plus volledig onafhankelijk van het ventilatiesysteem en daardoor gaat er ook geen onnodige energie verloren door het openen van een raam voor frisse lucht.

ComfortLight 
De slanke LED-lichtbalk biedt discreet en indirect licht, dat aangaat zodra iemand bij het toilet komt.

sanitairblog.nl nieuws Geberit Monolith Plus reservoir 1

Het innovatieve ComfortLight is het meest opvallende kenmerk van het Geberit Monolith Plus wc element. Er kan gekozen worden uit 7 lichtkleuren en ook de intensiteit kan naar wens aangepast worden.

Intelligent en energiebesparend
ComfortLight schakelt na 5 minuten automatisch weer uit als de ruimte wordt verlaten; intelligent en energiebesparend. Elegante, elektrische soft-touch toetsen garanderen daarnaast een buitengewoon comfortabele spoelactivering van hoge kwaliteit. Het gesloten aluminiumoppervlak is hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Reinigen met water
De Geberit Monolith wc serie is perfect te combineren met de Geberit AquaClean Sela douchewc’s.

sanitairblog.nl nieuws Geberit Monolith Plus reservoir 2

De Geberit AquaClean Sela is nu naast het wandhangende model ook verkrijgbaar in een strak vloerstaand model. De Sela’s passen dankzij de strakke vormen in elke badkamer. De intelligente techniek voor de douchefunctie en de aansluitingen voor stroom- en waterleidingen zijn onzichtbaar in het keramiek geïntegreerd. De douchestraal voelt teder en luchtig aan en zorgt bij een minimaal waterverbruik voor maximale hygiëne.

Geberit is verkrijgbaar via www.berenpop.nl