Serie 60: de nieuwe armaturenserie van Damixa

0709_08damixa1Met de nieuwe productserie Serie 60 wil Damixa, Deense fabrikant van armaturen, de verkoopcijfers op de Europese markt een duidelijke impuls geven. Tegelijk start Damixa hiermee een breder en sterker concurrerend assortiment voor het grootste marktsegment.

Werken aan nieuwe producten
“Met de Serie 60 willen we kwalitatief hoogwaardige, concurrerende producten ontwikkelen voor het grootste marktsegment en voor vastgoed en projectontwikkeling”, aldus Signe Værbak, Product Manager.

“Bij deze producten hebben we ons met name gericht op stabiliteit, beperking van het onderhoud door minder te vervangen onderdelen te gebruiken, hoge kwaliteit en niet in het minst op de wensen
van de klanten.
Dat zijn ook de kernbegrippen voor de toekomstig producten van de nieuwe generatie die allemaal worden ontwikkeld voor bepaalde marktsegmenten.” Signe Værbak voegt er nog aan toe, dat er momenteel wordt gewerkt aan nieuwe producten.

 

Functionaliteit, design en technologie
De hoge uitloop, de opvallende lijnen en het moderne uiterlijk staan voor het veelvuldig geprezen design, waarbij functionaliteit, design en nieuwe technologie in het middelpunt staan.

De Serie 60 is uitgerust met alle functies en mogelijkheden, die klanten vandaag de dag en in de toekomst wensen.
0709_08damixa2
Serie 60 biedt de volgende functies
• Water saving (waterbesparingssysteem)
• Anti-scalding/energy saving (temperatuurregeling)
• Rub-clean
• De Serie 60 kan worden bevestigd op het bevestigingssysteem X-change. Hiermee is het voor de gebruiker zeer eenvoudig om de armatuur desgewenst zelf te vervangen.

Nieuwe Cartouche
Diameter 35 mm standaard afmeting. Kan in de toekomst eenvoudig worden gewisseld voor nieuwe verbeterde cartouches. Geselecteerd overeenkomstig de beste interne tests zoals live cyclus, reproductie, eenvoudige bediening.

De steel (plaats waar de hendel komt) is een speciaal Damixa design ter verbetering van de hendel bevestiging en voorkomt dat de hendel los gaat zitten gedurende zijn life cyclus.
Waterbesparing (schroef) en temperatuur begrenzing is in de cartridge aanwezig. Dit wordt standaard bij de meeste van onze nieuwe producten.

De nieuwe keramische cartouche maakt deel uit van onze nieuwe platform technologie met de volgende voordelen:
• Standaard componenten
• Vereenvoudiging van onderdelen
• Sneller ontwikkelen van nieuwe standaard series.

De Serie 60 is leverbaar vanaf augustus 2009.

De Damixa kranen zijn te koop bij www.sanitairstunter.nl