Duravit SensoWash® Slim douche-wc lijn

Duravit SensoWash® Slim douche-wc lijn

De douche-WC lijn SensoWash staat voor de natuurlijke vorm van hygiëne, een verfrissende reiniging met water. Met SensoWash Slim breidt Duravit zijn programma uit met een puristische versie met intelligent toegepaste techniek. Dankzij uitgebalanceerde proporties en de extra vlakke douche-wc-zitting oogt SensoWash Slim als een klassieke WC en komt zo tegemoet aan de vraag naar eenvoudige esthetica en tijdloze moderniteit. Eenvoudige bediening en functionaliteit maken van de nieuwe douche-WC zitting een ideale oplossing voor de privé- alsook voor de openbare en semi-openbare sector.

sanitairblog.nl nieuws Duravit SensoWach slim  2
De extra dunne, handige afstandbediening zet de heldere vormgeving van de douche-wc voort en stuurt de billendouche, comfortdouche en ladydouche aan. Intensiteit en positie van de douchestraal alsook de watertemperatuur zijn via opgelichte symbolen af te stellen op de persoonlijke behoefte. Slim en tegelijk comfortabel is de nachtlichtfunctie. Hierbij verlicht een LED de binnenkant van de wc en biedt oriëntatie in het donker. Via een toetscombinatie worden alle functies geblokkeerd en weer vrijgegeven.

sanitairblog.nl nieuws Duravit SensoWach slim 1

Na gebruik kan de afstandsbediening in de bijpassende wandhouder worden geplaatst. Deksel en zitting sluiten zachtjes met een speciaal mechanisme.

Het vlakke zitvlak, vervaardigd uit een zeer robuust materiaal, is krasbestendig, poriënvrij en daardoor zeer hygiënisch. De zitting en douche-WC technologie zijn voor het eerst volledig van elkaar gescheiden. De complete SensoWash Slim zitvlak laat zich met slechts één handbeweging probleemloos afnemen en er weer opzetten en is zo snel en makkelijk schoon te maken. Een belangrijk voordeel voor de toepassing in de semi- en openbare sector. Tegelijk verhindert de stevige bevestiging op het keramiek het verschuiven van de zitting op het keramiek.

Net als bij alle Duravit SensoWash modellen garandeert een doorstroomechanisme, wat het water verwarmt, voor een intelligent gebruik van energie. Warmwater wordt in principe alleen op wens, maar altijd in de gewenste hoeveelheid, ter beschikking gesteld. De verborgen water- en kabelaansluitingen

sanitairblog.nl nieuws Duravit SensoWach slim 3

van SenoWash Slim onderstrepen de heldere optiek van de douche-wc zitting. Dankzij een plug-in koppeling voor water en stroom, alsook geïntegreerde beveiliging ter bescherming van het drinkwater volgens EN1717, is de installatie eenvoudig.

SensoWash Slim biedt essentiële douche-functies voor de natuurlijke reiniging met water voor een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor verschillende toepassingen en badkamerinrichtingen is het nieuwe model in verschillende design-varianten verkrijgbaar en daarmee compatible voor in totaal zeven Duravit series, waaronder de nieuwe serie P3 Comforts en ME by Starck maar ook DuraSyle, Happy D.2, Starck 2, Starck 3 en Darling New.

Duravit is verkrijgbaar via www.berenpop.nl