Vrijstaand bad maakt Axor Massaud collectie compleet

Axor_Massaud_Tub

In toenemende mate wordt de badkamer ingezet om als ontspanningsruimte te fungeren. Een ruimte die steeds luxer en comfortabeler wordt. Rustpunten zoeken in de natuur en stress vergeten door bijvoorbeeld het geluid van vallend water zijn elementen die terugkomen in de filosofie van het ruimte- en designconcept Axor Massaud.
De Axor Massaud badkamercollectie karakteriseert de harmonieuze verbinding tussen organische en geometrische vormen, tussen natuurlijke esthetiek en modern design. Het nieuwe vrijstaande, driehoekvormige bad van Axor Massaud completeert de collectie en maakt van de badkamer een echte wellnessruimte, die tot uitgebreid badplezier uitnodigt.

Hightech materiaal
Dankzij de innovatieve materialen, bestaande uit polyurethaanhardschuim, glasvezelmatten en gel coat oppervlak, is het luxueuze bad ondanks haar afmetingen van 1900x1550x620 mm en gewicht van zo´n 70 kilogram een lichtgewicht onder de baden. De bijzondere vervaardiging uit RTM (Resin Transfer Moulding) garandeert een hoge dynamische stevigheid en stabiliteit, ook bij het in- en uitstappen. Het samenspel tussen de productietechniek en de 2-laagsstructuur maakt het mogelijk de bijzondere vorm uit één geheel te maken. De perfecte ergonomie van het Axor Massaud bad verhoogt het zitcomfort, ook bij gebruik door twee personen tegelijkertijd. Door de gel coating voelt het oppervlak comfortabel aan en is het materiaal duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De geïntegreerde push open-afvoertechniek completeert de natuurlijke vormgeving van het bad.