Pulse, het nieuwe ‘zwart/wit-denken’ van Geesa

GeesaPulse

Ronde vormen, gecombineerd met mat glas, aangevuld met eenvoudig wisselbare covers in zwart en wit ABS. Dat zijn de opvallende kenmerken van Pulse, de nieuwe badkamercollectie van Geesa.

Pulse is een verrassende combinatie van design, gebruiksgemak en slimme ‘Hollandse’ oplossingen, oftewel ‘Dutch DNA’. Dit past volledig in de gewijzigde koers van Geesa, dat vanaf 2010 namelijk nog sterker haar Nederlandse afkomst benadrukt. Dat blijkt ook uit de toevoeging ‘Dutch Detail’ in de strategie van het Amersfoortse bedrijf. Met andere woorden, Nederlands karakter als garantie voor kwaliteit en klasse.

De complete Pulse-collectie bestaat uit 19 producten. De basis bestaat uit ronde vormen in verchroomd messing en zamac. Deze materiaalkeuze en de nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken ook voor deze productlijn een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

Opvallende uitstraling
Met de eenvoudig wisselbare zwarte en witte covers onderstreept Geesa dat ‘Dutch Design’ niet alleen mooi is, maar ook slim. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de consument de badkamer als eerste noemt, als zij in huis iets zouden willen veranderen. Door te ‘spelen’ met Pulse-accessoires is het mogelijk om de badkamer, tegen lage kosten, een totaal andere uitstraling te geven. De covers worden standaard meegeleverd in zwart en wit.

Eenvoudige montage
Pulse staat garant voor eenvoudige montage. Voor de artikelen met twee muursteunen ontwikkelde Geesa een speciaal montage-sjabloon. Na gebruik kan het sjabloon worden verwijderd zonder dat er lijmsporen achterblijven.

Geesa producten zijn verkrijgbaar bij www.sanitairstunter.nl