Nieuwe Thermic kleuren M304 en S600

ThermicM304

De nieuwe metaalkleur bij Thermic heet ‘Bruin Januari’ en heeft kleurnummer M304.

Thermic heeft onlangs een nieuwe kleur toegevoegd aan haar assortiment metaalkleuren. De kleur is bruin aluminium en heeft de naam ‘bruin januari’. Die uitbreiding is het resultaat van het groeiende succes van de metaalkleuren. De ‘glinsteringen’ maken bijna juweeltjes van de radiatoren.

Het trendy en toch elegante bruin werd speciaal ontwikkeld voor toepassing op de designradiatoren in aluminium, maar is eveneens verkrijgbaar op alle modellen uit het hele Thermic-assortiment. Radiatoren uitgevoerd in ‘bruin januari (M304)’ passen perfect in het hedendaagse interieur waar natuurtinten vaak de hoofdtoon voeren. De introductie van de nieuwe kleur ligt tevens in het verlengde van het advies van Thermic om bij de nieuwe aluminiummodellen te gaan voor iets meer donkere kleuren; hierdoor tekenen de schaduwen van de profielen zich immers minder af.

Nog een primeur: structuurlak.

Ook nieuw in het Thermic-assortiment is een witte fijne structuurlak (S600) die een moderne look creëert in het interieur. De structuurlak – de allereerste in het Thermic-assortiment – zal standaard worden aangeboden op de nieuwe aluminiumradiatoren die dit najaar worden geïntroduceerd.

S600 is enkel leverbaar voor aluminium radiatoren en XTend-Line .

 

Thermic producten zijn verkrijgbaar bij www.sanitairdirect.nl