KLUDI E-GO electronische keukenmengkraan

KLUDI komt steeds weer met nieuw design voor mengkranen met overtuigende technologie om keukens over de hele wereld mooier en beter te maken! KLUDI E-GO: intelligent patent

Hier zijn comfort en meervoudig te benutten techniek een eenheid: de wereld noviteit KLUDI E-GO is met een sensor uitgerust, die aanrakingsvrije bediening mogelijk maakt. Dat is bijzonder praktisch als de handen vuil zijn, of als men geen of slechts één hand vrij heeft, of snel even water nodig heeft om fruit af te spoelen of een emmer of een pan te vullen.

Anders als bij mengkranen in openbare gebouwen, doet de E-GO alles, zoals de mens het wil: want waterhoeveelheid en temperatuur zijn naar wens instelbaar, de manuele bediening is altijd mogelijk en in de simpel te activeren reinigingsmodus is schoonmaken van de E-GO probleemloos mogelijk.

De gepatenteerde elektronica is „Swiss-made“, van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. Het stromen van het water wordt met de hand of met een voorwerp in werking gesteld. Met de eveneens instelbare looptijd gaat geen druppel ongebruikt verloren. E-GO – dat is ongecompliceerd water to go in een strak design zonder franje.

 

 

Verkrijgbaar met Kludi artikelnummer 422000575 / 422100575.

Kludi producten zijn verkrijgbaar bij www.sanitairstunter.nl