Preciosa II

Designklassieker krijgt vervolg

Al 40 jaar maatstaf voor een tijdloos moderne vormtaal: kenmerkend, onderscheidend samenspel tussen rechthoekige en ronde vormen; nieuwe wastafels, fontein, closet en bidet in puristisch design; afgerond met bijpassende meubels; bestaande Preciosa wastafel blijft leverbaar.

De badkamerserie ‘Preciosa’ van Keramag is al ruim 40 jaar de maatstaf voor een tijdloos moderne vormentaal. Door de opvallende combinatie van rechthoekige buitenvormen en cirkelronde binnenvormen hebben de Preciosa-wastafels zich internationaal op de kaart gezet als designklassiekers. Nu introduceert Keramag een duidelijke vernieuwing van deze bijzondere serie, die door architecten en projectontwikkelaars ook graag wordt ingezet voor de inrichting van representatieve badkamers en sanitaire ruimten. De bestaande Preciosa wastafel blijft vanzelfsprekend ook leverbaar.

In het kader van de herintroductie hebben de ontwerpers van Keramag nieuwe wastafels met een gereduceerde voorsprong en dito vormgeving ontwikkeld. De bekende verzonken kraanbank van de wastafel is bewust achterwege gelaten. Het nieuwe wandcloset en -bidet zijn qua design perfect afgestemd op de wastafels, voor een harmonieus totaalbeeld. Preciosa II wordt gecom

pleteerd door nieuwe meubels.

Preciosa II biedt een fontein (400 x 280 mm) met kraangat aan de rechterzijde, en wastafels (met kraangat en overloop) in de afmetingen 600 x 500 mm en 900 x 500 mm. De wastafels kunnen aan beide zijden worden voorzien van handdoekhouders. Het keramische programma omvat verder een wandcloset (diepspoel), een closetzitting met softclose dempingsmechanisme en een wandhangend bidet. Ter afronding biedt Preciosa II nieuwe wastafelonderkasten (600 en 900 mm), een onderkast voor het fontein (400 mm) en een hoge kolomkast (400 x 1.700 x 300 mm). Deze zijn uitgevoerd in hoogglans wit. De meubels zijn allen in verstek afgewerkt, wat zorgt voor een bijzonder hoogwaardig karakter.

Alle keramische producten zijn ook verkrijgbaar in het vuilwerende glazuur ‘KeraTect’, waarop de fabrikant een garantie biedt van 30 jaar.

 

Keramag Preciosa II is verkrijgbaar via www.sanitairdirect.nl