Introductie nieuwe Luxalon inbouwradio HD 538

Luxalon inbouwradio HD 538

Een nieuwe inbouwradio met grote voordelen ten opzichte van het oude model, die u als muziek in de oren zullen klinken. De afstandbediening van het nieuwe model beschikt over RDS (Radio Data Systeem). Met RDS wordt de zender, de frequentie en het type programma vermeld. Aan de nieuwe afstandbediening zijn knopjes toegevoegd voor de bediening van de iPod en iPhone.


Een ander belangrijk voordeel is dat de nieuwe inbouwradio kan worden uitgebreid met een dockingstation. Daarbij wordt een extra antenne geleverd, welke alleen op de nieuwe inbouwradio gemonteerd kan worden. Montage en aansluiting van de radio gaat bovendien gemakkelijker, doordat er een afneembare aansluitklem is in plaats van een aansluitsnoer. Kortom, meer mogelijkheden en gemak.

 

 

 

 

 

 

 

Goedgekeurd door Apple
De dockingstation is officieel goedgekeurd door Apple en mag daarom het logo “made for iPod” en “Made for iPhone” dragen. Via de AUDIO In optie kunnen ook PC, iPad, MP3 player, Android mobile phones en CD/DVD Audio speler aangesloten worden. De docking station is leverbaar in de kleur zwart en wit.

 

Luxalon radio’s zijn verkrijgbaar via www.sanitair24.nl